Välkommen till bloggen på Jvgfoto.se. Den är tänkt att vara ytterligare en kanal för interaktivitet mellan mig som järnvägsfotograf och webbmaster och Dig som besökare på webbplatsen. Här presenterar jag nyheter om webbplatsen, som t.ex. information om större uppdateringar av webbplatsens funktioner. I bloggen vill jag också ibland ge glimtar från en järnvägsfotografs arbete längs spåren och kanske också ta upp andra aktuella järnvägsfrågor.

Mer på webbplatsen

<< Tillbaka till bloggens huvudsida

Problem som kommer och går

Publicerad den 28 maj 2014

De senaste månaderna har svarstiderna på webbplatsen periodvis varit mycket långa. Problemen som innebär att det tar lång tid att visa varje sida varar oftast några dygn och något mönster för när de inträffar har inte kunnat hittas. Flera åtgärder i såväl programkod som lagring av bilder har vidtagits, men problemet har ännu inte kunnat elimineras. Som ett led i felsökningen har flera funktioner på webbplatsen tillfälligt tagits bort, därför är det betydligt tommare än vanligt på många av sidorna.

Sedan natt mot måndag den 26 maj råder åter långa svarstider på webbplatsen.
Dela Dela

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Här kan du skriva en kommentar som kommer att visas publikt på den här sidan. Vill du skicka ett privat meddelande, använd istället kontaktformuläret som nås via länken "Kontakt" överst på sidan.