Välkommen till bloggen på Jvgfoto.se. Den är tänkt att vara ytterligare en kanal för interaktivitet mellan mig som järnvägsfotograf och webbmaster och Dig som besökare på webbplatsen. Här presenterar jag nyheter om webbplatsen, som t.ex. information om större uppdateringar av webbplatsens funktioner. I bloggen vill jag också ibland ge glimtar från en järnvägsfotografs arbete längs spåren och kanske också ta upp andra aktuella järnvägsfrågor.

Mer på webbplatsen

<< Tillbaka till bloggens huvudsida

En milstolpe har passerats

Publicerad den 27 september 2011

Antalet bilder publicerade på Jvgfoto.se har nu passerat 10 000. Den 25 september nådde bildräknaren antal detta jämna tal och den har nu tickat upp ytterligare några steg. Det tog cirka sex och ett halvt år av järnvägsbildpublicering på nätet för att nå så här långt, varav fyra och ett halvt under namnet Jvgfoto.se, nu återstår det att se när nästa jämna tiotusental nås!

Dela Dela

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Här kan du skriva en kommentar som kommer att visas publikt på den här sidan. Vill du skicka ett privat meddelande, använd istället kontaktformuläret som nås via länken "Kontakt" överst på sidan.