Välkommen till bloggen på Jvgfoto.se. Den är tänkt att vara ytterligare en kanal för interaktivitet mellan mig som järnvägsfotograf och webbmaster och Dig som besökare på webbplatsen. Här presenterar jag nyheter om webbplatsen, som t.ex. information om större uppdateringar av webbplatsens funktioner. I bloggen vill jag också ibland ge glimtar från en järnvägsfotografs arbete längs spåren och kanske också ta upp andra aktuella järnvägsfrågor.

Mer på webbplatsen

<< Tillbaka till bloggens huvudsida

Problem med kommentarsfunktionen lösta

Publicerad den 20 april 2011

Under gårdagen upptäcktes att kommentarsfunktionen på hela webbplatsen var ur funktion, hur länge så har varit fallet är dessutom osäkert. Felsökning har nu under dagen lett fram till vad som tycks vara en lösning på problemet och det är åter möjligt att kommentera innehållet på Jvgfoto.se

Problemet gällde hela webbplatsen, såväl bildkommentarer som övriga sidkommentarer och dessutom även kommentarer i bloggen. Formuläret för att skriva kommentaren visades, men när man skulle gå vidare till förhandsgranskning av kommentaren hände ingenting. Jag vet inte om någon har försökt kommentera men misslyckats under tiden problemet fanns, men hoppas att allt ska fungera i fortsättningen.
Dela Dela

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Här kan du skriva en kommentar som kommer att visas publikt på den här sidan. Vill du skicka ett privat meddelande, använd istället kontaktformuläret som nås via länken "Kontakt" överst på sidan.