Välkommen till bloggen på Jvgfoto.se. Den är tänkt att vara ytterligare en kanal för interaktivitet mellan mig som järnvägsfotograf och webbmaster och Dig som besökare på webbplatsen. Här presenterar jag nyheter om webbplatsen, som t.ex. information om större uppdateringar av webbplatsens funktioner. I bloggen vill jag också ibland ge glimtar från en järnvägsfotografs arbete längs spåren och kanske också ta upp andra aktuella järnvägsfrågor.

Mer på webbplatsen

<< Tillbaka till bloggens huvudsida

Ny funktion för uppdateringshistorik

Publicerad den 4 januari 2010

Uppdateringarna av webbplatsens funktioner har fortsatt under helgerna. Nu har en ny förbättrad sida för uppdateringshistorik ersatt den gamla. Dessutom har webbplatsens förstasida nu försetts med såväl uppdateringshistorik som länkar till de senaste blogginläggen.

I september 2009 introducerades utan någon särskild marknadsföring en funktion för att läsa uppdateringshistorik för webbplatsen. En länk till funktionen har sedan dess funnits på förstasidan. Funktionen var redan från början ett provisorium och gav tyvärr på grund av sin utformning en dålig översikt över historiken. Den nya funktion som nu har tagits i drift kan nås från länken "Historik" i vänstermarginalen. Historiksidan visar en lista över alla uppdateringar under en tidsperiod. När sidan öppnas visas historik för den senaste månaden, men tidsperioden kan sedan enkelt ändras genom att start- och slutdatum väljs i de två kalendrar som finns överst på sidan.

Den nya funktionen för historik har också möjliggjort publicering de senaste uppdateringarna direkt på förstasidan. På samma sätt visas nu också de senaste blogginläggen där. Detta gör att det nu är betydligt enklare än tidigare att få en överblick över vad som hänt på webbplatsen den senaste tiden. Utöver dessa större förändringar har flera mindre fel och brister rättats till. Jag ber alla läsare att rapportera eventuella fel på webbplatsen till mig, det är lätt att missa småfel vid utvecklingen av en stor webbplats. Jag tar också som vanligt gärna emot synpunkter om webbplatsen och dess funktioner samt förslag till förbättringar. Jag ser dagens uppdatering som en stor förbättring, men det finns alltid möjlighet till förbättring!

Dela Dela

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Här kan du skriva en kommentar som kommer att visas publikt på den här sidan. Vill du skicka ett privat meddelande, använd istället kontaktformuläret som nås via länken "Kontakt" överst på sidan.