Välkommen till bloggen på Jvgfoto.se. Den är tänkt att vara ytterligare en kanal för interaktivitet mellan mig som järnvägsfotograf och webbmaster och Dig som besökare på webbplatsen. Här presenterar jag nyheter om webbplatsen, som t.ex. information om större uppdateringar av webbplatsens funktioner. I bloggen vill jag också ibland ge glimtar från en järnvägsfotografs arbete längs spåren och kanske också ta upp andra aktuella järnvägsfrågor.

Mer på webbplatsen

<< Tillbaka till bloggens huvudsida

Klickbara bilder tillbaka

Publicerad den 27 januari 2009

När den senaste versionen av webbplatsen Jvgfoto.se lanserades i början av oktober 2008 försvann tyvärr möjligheten att klicka på bilderna på bildsidorna för att förstora dem. Detta har gjort att den enda möjligheten att se stora bilder har varit att visa alla bilder på sidan i storformat genom knappen i vänstermarginalen. Förstoringsmöjligheten försvann för att denna skulle integreras i en bildspelsfunktion som ännu inte var utvecklad.

Bildspelsfunktionen har tyvärr ännu inte sett dagens ljus, men som ett led i arbetet med funktionen finns nu ett förstoringsfönster som nås genom att klicka på en bild, precis som det fungerade i förra versionen av webbplatsen. Därmed kan åter enskilda bilder förstoras under tiden ett reportage läses.

Dela Dela

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Här kan du skriva en kommentar som kommer att visas publikt på den här sidan. Vill du skicka ett privat meddelande, använd istället kontaktformuläret som nås via länken "Kontakt" överst på sidan.