Välkommen till bloggen på Jvgfoto.se. Den är tänkt att vara ytterligare en kanal för interaktivitet mellan mig som järnvägsfotograf och webbmaster och Dig som besökare på webbplatsen. Här presenterar jag nyheter om webbplatsen, som t.ex. information om större uppdateringar av webbplatsens funktioner. I bloggen vill jag också ibland ge glimtar från en järnvägsfotografs arbete längs spåren och kanske också ta upp andra aktuella järnvägsfrågor.

Mer på webbplatsen

<< Tillbaka till bloggens huvudsida

Premiär för bloggen på Jvgfoto.se!

Publicerad den 3 januari 2009

Välkommen till bloggen på Jvgfoto.se och premiärinlägget i densamma! Webbplatsen Jvgfoto.se har nu funnits i sin nuvarande form i knappt två år och antalet bilder och sidor ökar ständigt. Det är nu dags att sjösätta en ny del av webbplatsen och utnyttja den möjlighet till enklare och snabbare nyhetsflöde och möjlighet till dialog som bloggformatet medger.

I den här bloggen tänkte jag dela med mig av aktuella glimtar ur en järnvägsfotografs vardag och på så sätt kanske ge lite bakgrundsinformation om hur vissa av bilderna som publiceras har kommit till. Jag tänker också använda bloggen för att skriva om webbplatsen, exempelvis om nya funktioner, uppdateringar eller rent webbplatstekniska frågor. Jag bygger hela webbplatsen på egen hand och utvecklar alla funktioner själv från grunden. Det är ett tidsödande arbete men det är samtidigt mycket lärorikt. Många nya funktioner har utvecklats med tiden och fler planer finns fortfarande på idéstadiet, planer som förhoppningsvis leder till att nya funktioner dyker upp i framtiden.

Ibland får jag kontakt med läsare, främst genom frågor om något specifikt ämne som jag har tagit upp på webbplatsen. Det är däremot sällan jag får höra något om hur själva tekniken fungerar, om sidorna ser bra ut och fungerar på ett tillfredsställande sätt för webbplatsens besökare. Jag skulle gärna se fler sådana kontakter, dels för att okända problem är svåra att lösa och dels för att en konstruktiv problemdiskussion kan leda till ännu bättre lösningar för webbplatsen.

Jag har således en uppmaning till er besökare: Om något fungerar otillfredsställande, fungerar dåligt eller inte fungerar alls, om Du har en idé till förbättring av någon funktion, förslag till hur webbplatsen kan bli mer lätthanterlig, eller för den delen tycker att något fungerar mycket bra, kontakta mig och berätta om dina åsikter! På så vis kan vi hjälpas åt att göra webbplatsen ännu bättre! Du kan nå mig via meddelandeformuläret, gästboken eller genom att svara direkt här i bloggen. Tack på förhand!

Dela Dela

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Här kan du skriva en kommentar som kommer att visas publikt på den här sidan. Vill du skicka ett privat meddelande, använd istället kontaktformuläret som nås via länken "Kontakt" överst på sidan.